Magamról

 

1973.01.01 22 órakor kezdtem el a jelenlegi leszületésemet Budapesten.

Sokáig kerestem magam, illetve azt, amely ebben az életemben feladatomul adatott. Mint később kiderült ez a feladat a gyógyítás, tanítás, amire fokozatosan vezettek rá az égiek.

A spiritualitás és a mágia, mindig is foglalkoztatott, korábban csak olvasmányi élmények formájában. 2007-ben találkoztam - egy műtétből lábadozva – első mesteremmel, aki bölcs türelmével és szeretetével indított el az úton, melyen most járok. Tőle kaptam meg a REIKI ismeretét, és alkalmazásának módjait és a beavatásokat. Ő volt az, aki mellettem volt, akkor is, amikor Mesteri beavatásomat megkaptam. Ekkor már tudván-tudtam, hogy ebben az életemben a segítség nyújtással kell foglalkoznom.

A Reiki után az AROLO oknyomozó módszerrel is megismerkedve olyan összefüggésékre ébredtem rá, mely szerint az okok kiderítése, és ezeknek a diszharmóniáknak lelki szinten való kezelése a hozzám fordulók életében fontos, és tartós javulást okoz.

Ezen az úton szinte törvényszerű volt, hogy a radiesztéziával is meg kellett, hogy ismerkedjek.

Ezek a megtapasztalások, mintegy „véletlen mellékhatásaként” kezdtem vizsgálni a kristályok, ásványok rezgéseit, kisugárzásait, hatásait a szellemi, lelki, és fizikai testre. A tibeti kristálygyógyászatban találtam meg azokat a módszereket, melyek további megerősítést, segítséget ad(hat)nak a mindennapjainkban.

Ismét egy „véletlen” találkozás kapcsán ismerkedtem meg jelenlegi mesteremmel, Mohácsi Péter utazó tanítóval. Lélekgyógyász, tanító képzés keretében  ismertette meg velem a tudat, a tér, a szellem, a szeretet minőségeit. Meditációival, és a beavatások által megnyitotta számomra azt a tudást, mely alapvetően körülvesz minket a térben. A buddhizmusból ismert módszerek, és gyakorlati „mágiák” hatására váltak teljesen hétköznapivá azok a dolgok, melyeket korábban elképzelhetetlennek tartottam.

Hatékony, nagy erejű módszereket és átadásokat kaptam Szengétől, aki a tibeti hanggyógyászatba engedett betekintést. Olyan tradicionális bön illetve buddhista szertatásokat, kezeléseket adott át (kristályprogamozástól a lélekrészek visszahívásáig, a kargirától a szivárványhangig), melynek hatékonysága és alkalmazhatósága páratlan.

Hang- és rezgésterápia innentől már csak egy lépés volt. A hangtálakkal történő kezelések biztosítják a test energetikai rezgéseinek visszaállítását, harmonizálását. Ez a gyógymód több ezer éves múltra tekint vissza.

A test-tudat-lélek harmóniájában azonban a fizikai testről sem feledkezhetünk meg. Ezért a Shiatsu masszázst is alkalmazom a hozzám fordulók testi, lelki harmóniájának visszaállítására.

Ezen az úton törvényszerűen vissza kell nyúlni egészen a gyökerekig, ahonnan a mindennek alapját képező őstudás származik. Az utam során kapott sámán technikák (legyen az bön, szibériai, dél-amerikai, észak-amerikai) vagy éppen a buddhista meghatalmazások, mind-mind ez irányba mutattak..

Ha a fentiek alapján úgy érzed, hogy segíthetek Neked is, hogy a problémádra megoldást találj, az első lépést itt megteheted...

Szeretettel:

Yadlek