Kristályterápia

A kristályokkal való gyógyítás, energiakezelés, rezgésharmonizálás nagyjából egyidős az emberiséggel. Évezredek óta használt, és kiprobált módja a gondolatok, érzelmeg lenyugtatásának, harmonizálásának. Elég arra gondolnunk, hogy egy szép ásvány vagy drágakő láttán jóérzés fog el minket, mert tetszik. Alakja, színe, zárványai, tapintása mind-mind hat valamelyik érzékszervünkre!

Miután az emberi szervezet közel háromnegyed része vízből áll, és a víz rendkívüli módon képes tárolni, valamint továbbítani a rezgéseket, így könnyen belátható, hogy a kristályok rezgései is hatással vannak ránk.  

 

Kristályok és a rezgés?

Igen, a kristályok is, mint minden más rezgést bocsát ki. Mondok két egyszerű, mindennapos példát: kvarcóra, LCD TV.... Minden kristálynak van egy saját rezgéstartománya, ahol kifejti a hatását. Ha ez harmóniában van az emberi szervezet valamely részének rezgéséval, akkor arra jótékony hatást képes gyakorolni. Már az óind Védákban is találhatóak olyan utalások, melyek a kristályok alkalmazását tárgyalják, és az ajurvédikus gyógyítás széleskörűen alkalmazza is.

 

Kristályok használata

Az ásványokat, kristályokat viselhetjük medálként, láncként, gyűrűben. Este a párna alá tehetjük, meditálhatunk velük, és sok más módon élvezhetjük a rezgéseit. Kristályokat terápiás célra használva miután kényelmesen elhelyezkedtünk, a kiválasztott, és előzőleg feltöltött követ helyezzük a megfelelő testrészre. Használat után a kristályokat mindig tisztítsuk meg és a következő felhasználás előtt töltsük fel. Használhatjuk a köveket víz energetizálásra, kristályvíz készítésére is.


Bejelentkezés, vagy bővebb információért kattints ide.